Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Moja Stal Na Balmorze

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnia... nie mówić, że nigdy nie grałem na Balmorze i nie wiem jakie bony wchodzą.

Mówię to co myślę, według mnie przeciętna Stal - widziałem lepsze.

Opublikowano

Znaczy ,na balmorce o ulepszacze trudno ,no i ciężko wchodzi. A mógłbyś odsłonić 2 ss'em ,nazwę że to Balmora ?

Opublikowano

Znaczy ,na balmorce o ulepszacze trudno ,no i ciężko wchodzi. A mógłbyś odsłonić 2 ss'em ,nazwę że to Balmora ?

Prosze : 1217225732.jpg

Jak jestescie tacy cwani to zapraszam na serwer i robcie swoje stale .

Niedlugo bd filmy z drugiego podejscia party na +9 i ripera bez trucia mentalem :)

Opublikowano

Prosze : 1217225732.jpg

Niedlugo bd filmy z drugiego podejscia party na +9 i ripera bez trucia mentalem :)

Nie wiem czym tu się chwalić, bo bony są lipe.

Sam miałem dawno temu bojowy+9 pro bony

Opublikowano

Dokładnie, gdybym ja miał się chwalić całym swoim eq to by mi miejsca zabrakło bo nawet w bransolecie mam lepsze bony niż Ty w tej stalce ;x.

Opublikowano

Dokładnie, gdybym ja miał się chwalić całym swoim eq to by mi miejsca zabrakło bo nawet w bransolecie mam lepsze bony niż Ty w tej stalce ;x.

Bo Ty 'c'haker jestes, ban

@

Zmień bony, wsadz kd i bedzie ok

Opublikowano

Bony Mi Starczaja Bo nie expie Tylko dt robie wiec nie widze sensu by je zmieniac .

Na jakim 4 funie ?

Opublikowano

Zalosny jestes , wiemy ze trudno jest grac na hardach, ale po co sie chwalic? Ludzie ktorzy maja na globalach lepsze stalki , nie chwala sie tutaj , wiec cos z toba nie tak ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Ludzie gadacie, a nie wiecie jaki to serwer,

Zapraszam na serwer i zrobcie lepsza stal.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Nie wiem po kiego h*ja robić te zaśmiecające YouTube filmiki... Tak w ogóle to po co stworzyłeś ten niepotrzebny temat na MPC Forum? Pochwalić się trzeba kilkoma pixelami ;)

Wielkie GZ dla FuBu i Bambuska za zj*banie serwa... z takim dropem yang'ów przy takich cenach to się nie opłaca nawet czytać zapowiedzi takowego serwera. Grałem tam więc wiem, wbiłem 65lv i skończyłem grę, więcej tam się nie zaloguje =)

Opublikowano

Co wy macie do tych bonów? Według mnie są ok, nawet bardzo. 2k pż i 5 do pż+ jakeś bloczki i wartość ataku. Jest bardzo dobra.

Opublikowano

Dobre bony do expa to 15% strzały 10% do pz 1.5k-2kpz... a nie jakaś lipa, i proszę przestańcie pier*olić że to hard server, bo sam na 56 lvl miałem duchowe P w tym full miecze i 2 reka w jednym eq z pz, i do tego na Blmorce przeciętny gracz zarabia nawet 500kk przez dzień. Server zresztą zaczyna upadać, nie ma co tam już robić, zero zysku ludzie maja, to co było na początku nie wróci już ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...